Video

“Volten telah menguasai pasaran produk Ekstrak Halia hitam. Di Volten anda boleh mendapat income harian dan juga Reward Point (RP) sebagai simpanan atau asset.” – Tuan Ismail Che Ani

Saksikan kisah bagaimana Mr Murthy berjaya menjadi Top Leader di Volten International walaupun di musim pandemik Covid-19 dengan pendapatan 6 angka setiap bulan. Terbaru beliau redeem 10,000 RP bersamaan RM1 juta dari syarikat pada julai 2021.

Saksikan penerangan proses pembuatan Volten VR4 oleh Tuan Ismail Che Ani, Founder dan Group CEO Volten International. Kini kotak VR4 mempunyai hologram KKM.

Founder and Group CEO Volten International, Tuan Ismail Che Ani, menerangkan bagaimana cara untuk mengembangkan jaringan agent.

Penerangan VR4 Ekstrak Halia hitam gred terbaik yang mempunyai bahan aktif MethoxyFlavone yang sangat tinggi dan diperlukan untuk proses penyembuhan dan kebersanan produk.

Memperkenalkan 7 Produk hebat Volten International yang berasaskan Ekstrak Halia Hitam (Black Ginger) berkualiti tinggi.

VSWEET pemanis semulajadi dari ekstrak tebu hitam, ekstrak halia hitam dan hexagon water. Zero kalori. Sesuai untuk orang diabetis dan masalah obesiti.

Kami tunjukkan cara bagaimana nak jimat beli produk volten.

Tingkatkan imuniti badan dari jangkitan virus dengan mengamalkan produk Halia Hitam Volten.

Saksikan video penerangan kebaikan Susu Halia Hitam Vtameen Volten oleh Chief Nutrition Officer Volten Ms Janie Tham.

Saksikan temubual di antara Toqqi @ Dato Nadzim Johan (Ketua Aktivis PPIM), Tuan Ismail Che Ani (Founder & CEO Volten) dan Cikgu Izham Nayan (Moderator) mengenai bagaimana jualan Syarikat Volten melonjak 400% (RM10 juta) di musim COVID ini.

Dato’ Malek Noor yang merupakan jaguh bina badan Asia peringkat heavyweight sebanyak 6 kali berkongsi testimoni pemakanan produk ekstrak Halia Hitam Volten.

Zawir Asyraf berusia 25 tahun berkongsi pengalaman menjalankan bisnes Volten International selama setahun dan berjaya menjadi Top 20 Income Earner pada bulan Februari 2021.

Di sini kami jelaskan mengapa anda harus memilih Volten International sebagai karier full time atau part-time anda.

Saksikan penerangan cara menjadi Agen Volten dan strategi membina pendapatan pasif. Keterangan mengenai produk, testimoni dan pelan ganjaran.

Datin Shareena Chong menerangkan strategi untuk berjaya di Volten sehingga boleh mencapai pendapatan 7 angka seperti Top Leader Volten Mr Murthy.

VR5 Liquid formula baru dengan ekstrak halia hitam, madu asli, ekstak kulut manggis, delima dan Lutein.

Pelan Ganjaran Volten yang diterangkan oleh wakil syarikat.

Tn Azlie Atan menerangkan Strategi menjalankan bisnes Volten.

Dengar motivasi dari Cikgu Amir Rizal mengapa anda patut membuat perniagaan Volten.

Dr. R. Setio Boediprajitno menerangkan kajian saintifik mengenai manfaat Jahe Hitam Vcafe Volten.