Testimonials

Asma

Kami adik beradik 4 orang semuannya ada Asma dari kecil. Lepas hampir sebulan saya amalkan 5 biji VR4 setiap hari, saya mula perasan serangan asma saya berkurang dan saya tak perlu ambil ubat macam dulu. Lepas tu saya baru berani keluar rumah tanpa bawa inhaler.


Sharifah Nor Adrini

Diabetis (Insulin)

Saya mengidap banyak penyakit seperti Diabetis, low bp, high bp, masalah hati, migraine, gastrik dan lutut. Saya pakai insulin sebab kencing manis terlalu tinggi (27 mmol/l). Masalah kesihatan juga menganggu emosi dan kesihatan mental saya. Produk volten banyak mengubah kehidupan saya.


Utaya Sorian Arumugam

Kanser Thymoma

Saya mengidap penyakit kanser thymoma selama 1 tahun 8 bulan. Keadaan saya waktu itu sangat teruk. Apabila dapat produk halia hitam volten, saya terus amalkan. Pada bulan Mac 2021 saya ke hospital penang dengan membawa keputusan CT scan. Dr mengesahkan saya bebas dari kanser.


Azian Ali

Kanser Usus Stage 3

Usus saya terpaksa dipotong sebanyak 6 inci. Sebelum saya pergi ke hospital penang untuk kemoterapi, saya diperkenalkan dengan kapsul volten VR4. Asalnya saya makan 3 biji pagi dan 3 malam selama 3 bulan. Masa nak buat kemo pertama, Dr beritau kanser sudah kecut.


Tuan Wira

Covid -19

Tarikh 16/8/2021 hari terakhir kami sekeluarga 5 org kuarantin dirumah selepas +ve covid19. Sepanjang kuarantin kami sekeluarga amalkan dalah capsule VR4 (6-10 biji sehari) VCAFE, DR4 LIQUID DAN SUSU VTAMEEN disamping suppliment2 lain. Alhamdulillah, Allah permudahkan dan ringankan gejala kami. Pada hari ketujuh kuarantin, kami sekeluarga pulih sepenuhnya.


Abdullah

Masalah Jantung

Saya telah menjalani pembedahan bypass di jantung pada 2015. Saya makan ubat DR4 dn sekarang sudah tak perlu follow up di hospital. Juga ada kencing manis. Gula turun dari 13 ke 6. Blood pressure 120/80


Mr Ganesan

Covid-19

Saya salah seorang dari pesakit positif Covid. Saya memakan produk VR4, DR4 Liquid dan meminum kopi Vcafe, alhamdulillah symptom tidak terlalu berat pada saya, tidak berasa symptom yang teruk seperti hilang deria rasa atau deria bau. Saya tak melaluinya. Cuma saya sakit badan dan letih sahaja.


Samsuri Ibrahim

Covid-19

Saya telah dijangkiti Covid-19 variant baru pada bulan 5 hari tu. Saya sampai sesak nafas dan guna oksigen untuk bernafas di rumah. Saya mengamalkan VR4 capsule, Vtameen dan juga Vcafe untuk melawan virus ni. Masa sakit teruk tu, saya terus makan 20 biji, keesokannya saya dah ada selera makan. Sebab saya mengamalkan produk2 ni, paru-paru saya bertambah baik, kuman makin tiada. Di hospital tidak guna oksigen.


Nurul Atika

Lenguh Badan

Badan lenguh2 sebelum ini rasa segar + bertenaga selepas makan vcafe black tea. Isterinya sakit Gout yg melampau sakitnya, sakit lutut, saraf dan jantung. Alhamdulillah selepas 3 hari ambil VR4 CAPSULE dan VCAFE, dgn izin Allah sakit goutnya berkurang, sakit lutut pun tambah baik, badan dah ringan.


Ismail

Masalah Jantung & Libido

Dengar in pengalaman Ibu Meima dan suami mengkomsumsi produk VR4 + Vcafe..bukan sahaja bisa merawat sakit jantungnya malahan juga membantu mengembalikan keharmonian rumahtangga walaupun udah meningkat usia.


Ibu Meima (Bandung)

Paru-paru Berair (Pneumonia)

Hanya mata sahaja boleh melihat. Tak ada nafas nak oksigen, terus koma. Puncanya paru-paru berair tu. Nanah terlalu banyak. Setahun kak Lah duduk di hospital. Lepas tu kak lah balik ada hamba perkenalkan produk DR4 dengan Vcafe. Alhamdulillah. Syukur sangat2.


Pn Napisah

Sakit Saraf Tulang Belakang

Penderitaan saya masa kena masalah saraf tulang belakang tu memang azab. Kaki ni ibarat orang sepit dengan kayu. Saya cuba produk VR4, 2 biji pagi 2 biji malam. Dalam masa 2 ke 3 hari, saya rasa kesan berlainan. Tak ada rasa berdenyut2.


Abd Rahman Abdullah