Testimonials

Kanser Prostat Stage 4

1 Januari 2020 Prostat saya bengkak 232 cm besar. Saya beli Halia Hitam diperkenalkan oleh Jutawan Murthy. Bulan 3 2020 saya dapat CT scan, lepas tu 10hb 3 saya dapat result dari doctor. Doktor dari Penang kata Abang ni sembuhla.


Nagaraju

Stroke

Memang perkara yang mengejutkan bagi sayalah. Saya sudah terbaring lama. Kadang elok, kadang tak elok. Sakit2 kan. Bila saya dah cuba 2 bulan, saya dah mula boleh berjalan.


Remlah Awang

Period tak teratur dan Sesak Nafas

Bila period tak betul, perubahan berlaku pada diri saya. Contohnya tak boleh tidur, dada kencang, lepas tu badan sakit2, kaki sakit, semua sakit. Bila saya makan produk ni kaki yang sakit bertambah elok, badan rasa ringan..


Puan Siti

Diabetis, Eczema dan Resdung

Saya ada penyakit darah tinggi 10 tahun, kencing manis dah 6 tahun, kalau resdung tu dah 30 tahun saya tak boleh makan udang, belacan camtu. Bila saya ambil Volten kopi dan kapsul, sekarang ni saya bebas. Saya boleh makan semua2 dah.


Siti Meriam Che Ya

Sakit Jantung dan Pneumonia

Saya mengidap penyakit jantung berlubang dan paru-paru berair hampir 2 tahun. Saya cuba produk DR4 dalam masa sebulan. Lepas sebulan saya check, banyak benda berkurangan. Alhamdulillah. Sekarang akak bertambah sihat.


Kak Salbiah

Diabetes dan Darah Tinggi

Kencing manis saya, dulu 7 makan ubat hospital. Bila makan ni turun kepada 4.8 . Tidur malam lena macam budak2. Minum kopi Vcafe berat badan jatuh dari 125kg kepada 104 kg.


Dato Malek Noor

DISCLAIMER

Segala testimoni yang disiarkan di laman web ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnosis atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan. Apa sahaja yang dipaparkan adalah atas dasar pengalaman pengguna terhadap penggunaan sendiri ke atas produk berasaskan halia hitam Volten.

Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan yg berkaitan.

Newkidin

Stroke, Kanser Payu Dara dan Tulang

Akak pergi test, sakit kanser tulang kak, jantung dan kanser payudara semua dah semakin elok. Kemungkinan besar akak dah pulih semua penyakit2 itu. DR4 ini amat berkesan untuk diri kak dan seru sesiapa yang sakit tu cubalah DR4.


Salina binti Osman

Gout dan Sakit Lutut

Tak sangka bila makan ni, bila gout pun selesai, dok berasa benda tu lebih ke lutut. Daripada kita nak naik kereta pun nak kena angkat seluar, tak boleh angkat kaki sampai dah boleh sembahyang, dah boleh lipat elok.


Mohd Faizal

Gastrik

2 tahun kebelakangan ini gastrik saya bertambah serius. Selepas saya menggunakan VR4 capsule dan Vcafe, dalam tak sampai seminggu, yang pedih di bahagian perut itu hilang. Sakit gastrik saya tu memang banyak perubahan.


Cik gu Asmah

Stroke

Saya mengalami strok selama 7 tahun dan mengalami kesukaran untuk bergerak. Setelah mengambil kapsul VR4 selama 3 minggu, saya dapat berdiri dan berjalan tanpa menggunakan tongkat.


Fauziah Mohd Nor

Diabetes

Saya pernah menghidap Diabetes sejak 8 tahun yang lalu, dengan kadar gula dalam darah sekitar 26 mmol/L. Saya pernah mencuba banyak produk lain sebelum ini. Dengan halia hitam Volten, gula dalam darah saya menurun menjadi 10 mmol/L dalam masa satu minggu.


Rosiah Mohd Awal