Testimonials

Paru-paru Berair (Pneumonia)

Hanya mata sahaja boleh melihat. Tak ada nafas nak oksigen, terus koma. Puncanya paru-paru berair tu. Nanah terlalu banyak. Setahun kak Lah duduk di hospital. Lepas tu kak lah balik ada hamba perkenalkan produk DR4 dengan Vcafe. Alhamdulillah. Syukur sangat2.


Pn Napisah

Sakit Saraf Tulang Belakang

Penderitaan saya masa kena masalah saraf tulang belakang tu memang azab. Kaki ni ibarat orang sepit dengan kayu. Saya cuba produk VR4, 2 biji pagi 2 biji malam. Dalam masa 2 ke 3 hari, saya rasa kesan berlainan. Tak ada rasa berdenyut2.


Abd Rahman Abdullah

Masalah Buah Pinggang

Saya ada masalah buah pinggang 3 tahun. Kaki semua cramp. Perut kembang. Kaki bengkak. Makan pun tak boleh. Buang air kecil air besar pun tak boleh. 3 tahun. Baru saya ambil Volten VR4 2 October 2020. 2 minggu sahaja sudah baik.


Karunagaran

Sakit Saraf dan Paru-paru Berair

Saya bekas pesakit koma 2 minggu dan lumpuh sepenuhnya selama 4 bulan pada 2018. Pada awal puasa 2020 saya tak boleh bangun kerana sakit teramat sangat. Alhamdulillah setelah saya amalkan VR4 dan Vcafe selama 2 minggu, saya dah boleh pergi jogging.


Mohd Effendi

Batu Karang (Buah Pinggang)

Tahun lepas saya mengandung, air kencing kotor. Keluar batu kecil. Selepas saya makan 16 biji VR4, 2 hari saya makan. Keluar batu besar 3x ganda dari sebelumnya.


Rohana Ibrahim

Stroke dan Diabetes

Bila kena stroke tangan kanan, kaki kanan selalu kebas. Bila tidur malam, kaki kejang. Lepas saya dah ambil produk Vcafe dan VR4 ni, saya dah amalkan dalam masa 3 hari tu nampak perubahan. Perubahannya dah hilang rasa kebas2 tangan, sakit kaki dan sakit belakang semua dah hilang.


Mohd Hisyam Mohd Noor

Diabetes Type 2

Apabila saya mengamalkan produk volten ini, pertama gula dalam darah saya turun kepada 6.9 (dari 23.0). Kedua saya dah boleh memandu waktu malam tanpa memakai cermin mata.


Jamaliah Hassan

Frozen Shoulder

Selepas 4 jam minum Vcafe dicampur dengan VR4, saya boleh angkat tangan dan saya boleh pakai baju dalam dengan sendiri. Kalau tidak, susahnya.


Ruzilawati Md Gunus

Kanser Usus & Diabetis

Tahun 2020 saya ditimpa masalah kanser usus tahap 4. Kawan saya Idrus hantar whatsapp mengenai DR4. Saya beli.
Saya makan pagi 4 biji malam 4 biji. Saya amalkan selama 4 hari. Sebelum ini saya tak makan apa pun. Saya dapat tenaga luar biasa.


Abd Rahman Hassan

Kanser Prostat Stage 4

1 Januari 2020 Prostat saya bengkak 232 cm besar. Saya beli Halia Hitam diperkenalkan oleh Jutawan Murthy. Bulan 3 2020 saya dapat CT scan, lepas tu 10hb 3 saya dapat result dari doctor. Doktor dari Penang kata Abang ni sembuhla.


Nagaraju

Stroke

Memang perkara yang mengejutkan bagi sayalah. Saya sudah terbaring lama. Kadang elok, kadang tak elok. Sakit2 kan. Bila saya dah cuba 2 bulan, saya dah mula boleh berjalan.


Remlah Awang

Period tak teratur dan Sesak Nafas

Bila period tak betul, perubahan berlaku pada diri saya. Contohnya tak boleh tidur, dada kencang, lepas tu badan sakit2, kaki sakit, semua sakit. Bila saya makan produk ni kaki yang sakit bertambah elok, badan rasa ringan..


Puan Siti