Pelan Pemasaran

MXB International Holdings Sdn Bhd telah ditubuhkan pada 2008 sebagai gabungan strategik antara Star Micro Technology Sdn Bhd dan Maxgaba International Trading Sdn Bhd. MXB International menubuhkan cawangannya di Jakarta, Indonesia pada bulan Ogos 2008.

Kami ingin menjemput anda untuk menyertai MXB International kerana syarikat ini mempunyai produk yang sangat unik, pelan pampasan yang berkesan, strategi pemasaran yang lebih baik, pasukan pengurusan yang kukuh, pelaburan dan risiko yang sedikit tetapi keuntungan dan ganjaran yang tinggi.

Menyertai sebuah syarikat rangkaian seperti MXB International akan membebaskan anda daripada pelbagai masalah seperti mendapatkan pekerja, pengeluaran, modal tinggi, persediaan dan masalah jualan. Pada masa yang sama, anda akan menikmati kebebasan fikiran dan anda boleh bekerja mengikut jadual anda sendiri. Selain itu, anda tidak perlu membuat pesanan ulangan setiap bulan kerana tiada penyelenggaraan (‘maintenance’) di dalam pelan pampasan MXB.

Bagaimana Menyertai Syarikat MXB International?

Untuk menjadi ahli MXB, anda hanya perlu membeli produk MXB dengan pakej keahlian minima sebanyak RM180. Terdapat 4 jenis pakej keahlian:

Anda layak menjadi ahli dengan membeli pakej member contohnya 1 pasang stokin vken pada harga RM180 berbanding dengan harga runcit RM205.

Walau bagaimanapun, kami mengesyorkan anda bermula dengan pakej Silver (160BV) kerana banyak kelebihannya. Anda boleh menaik-taraf akaun anda kepada Diamond di kemudian hari untuk menikmati lebih banyak manfaat bonus. MXB hanya membenarkan anda menaik-taraf akaun sekali sahaja. Antara pilihan produk akaun Silver adalah:

Setelah mendaftar menjadi ahli, anda boleh melanggan aplikasi Replicator dari akaun personal MXB anda dan mula mendapat bonus dari mereka yang mendaftar secara online atau offline di bawah network anda.

Pelan Pampasan MXB

Terdapat 4 jenis bonus yang dibayar setiap hari oleh MXB International semasa pendaftaran anggota baru di dalam rangkaian anda:

  1. Bonus Penajaan (Sponsor)
  2. Bonus Pasangan (Pairing)
  3. Bonus Royalti
  4. Bonus Pembelian Ulangan (Re-purchase)

1. Bonus Penajaan (Direct Performance Bonus) 10%

 

Anda akan menerima DPB sebanyak 10% sekiranya rakan niaga baru anda membeli produk. Tetapi jika mereka membeli mana-mana set Travel Kit, anda akan menerima 40% DPB. (Setiap 1 BV bernilai RM3.30)

2. Bonus Pasangan (Group Development Bonus)10 – 45%

Bonus yang dibayar berdasarkan pasangan jumlah BV di sebelah kiri dan kanan network anda.

Terdapat had untuk jumlah bonus pasangan yang dibayar oleh MXB setiap hari mengikut status akaun anda.

3. Bonus Royalti 10 – 30%

Bonus Royalti adalah percentage bonus yang anda dapat daripada GDB downline yang anda taja. Setiap orang yang anda taja merupakan orang Level satu anda. Anda boleh menaja lebih dari 2 orang ya!.

MXB International membayar royalti sebanyak 10% daripada bonus pasangan downline langsung anda (Level 1) ke akaun anda. Sekiranya downline direct aanda menerima bonus pasangan RM52.80 hari ini, anda juga akan mendapat royalti sebanyak RM5.28 pada hari yang sama.


Keahlian e-Member tidak layak menerima bonus royalti. Ahli Silver menerima royalti hanya dari level 1.

Ahli akaun Gold akan menerima royalti sehingga 3 Level (L1 – 10%, L2-5% dan L3 – 5%).

Keahlian Diamond pula menerima royalti sehingga 5 peringkat (L1 – 10%, L2 – L5: 5%).

Bonus ini akan menjadikan anda yang berstatus Diamond lebih beruntung kerana anda akan mendapat royalti daripada sebahagian besar orang di dalam rangkaian anda.

4. Bonus Pembelian Ulangan (Re-purchase) 10%

Apabila anda membuat pembelian ulangan produk, anda juga layak menerima bonus pembelian ulangan tersebut sebanyak 10%.

Jika anda membuat pembelian semula 160 BV, anda akan menerima Bonus Pembelian Ulangan sebanyak 160BV x 10% x RM3.3 = RM52.80

Jika anda membeli produk Travel Kit, anda akan mendapat bonus pembelian ulangan sebanyak 40%.

Bolehkah anda mengesyorkan produk dan bisnes MXB kepada 6 rakan bisnes di dalam masa sebulan?

Jika ya, anda berpeluang menjadi jutawan pada bulan ke 7 dengan syarat setiap ahli di bawah jaringan anda juga melakukan perkara yang sama.

TONTON Video Action Plan TKP ini sehingga habis! Ia akan mengubah persepsi anda tentang network marketing.

 

TKP Action Plan

 

Apa yang perlu saya lakukan untuk menyertai MXB?

  • Sila isi maklumat diri anda untuk pendaftaran di icon di atas atau link berikut: Daftar Keahlian
  • Anda boleh membeli produk secara online setelah mendaftar atau boleh juga menghubungi Kidin +60176486196 untuk pilihan campuran produk lain.