7 Faedah Hebat Shopping Club Preferred Customer:

  1. Produk2 keperluan harian berkualiti tinggi dari bahan2 semulajadi dan mesra alam.
  2. Boleh cuba dulu kerana ada 90 hari MONEY back guarantee. Jika anda tak suka,boleh tukarkan dengan barang lain atau pulangkan duit semula.
  3. Boleh dapat diskaun 30-40% utk semua produk
  4. Dapat lagi diskaun 10%-30% promosi setiap bulan.
  5. Hadiah bermusim percuma 4 kali setahun (bernilai RM250 x 4 = RM1000) (Bergantung pada terma dan syarat)
  6. CASH INCOME bila keluarga dan kawan2 buka akaun shopping club preferred customer dan shopping.
  7. Loyalty VIP boleh dapat:
    • lagi diskaun 25% produk terpilih
    • 2 lagi produk tahunan percuma
    • Rebet 10% bagi pembelian sebelum setiap 15hb
    • Diskaun eksklusif produk baru
  8. Faedah Tambahan – Dapat satu produk percuma setiap bulan selama 5 bulan bernilai RM216.00

Kami ingin mengajak anda mencuba program Shopping Club ini selama 6 bulan dan sekiranya anda tidak berpuas hati, anda tetap ada 90 hari Money Back Guarantee. Tetapi kami pasti anda akan tertarik dengan kualiti produk dan keistimewaan status Pelanggan Istimewa (Preferred Customer).

Testimoni Pn Norhayati: “ Sejak 16 bulan kami bertukar kedai shopping setiap bulan dalam jumlah rm250+ dari pasaraya biasa ke pasaraya Melaleuca, produk2 yg kami biasa beli di pasaraya biasa seperti ubat gigi,sabun basuh, sabun mandi,shampoo,sabun cuci lantai,sabun cuci pinggan, supplement vitamin,antioksida, shake, kopi, essential oil, skincare, cosmetic dan macam2 lagi, pulangan yang kami dah terima seperti promosi2 bulanan dalam bentuk shopping voucher sahaja dah mencecah hingga rm1057 membolehkan kami beli produk secara percuma!

Campur dengan produk percuma setiap bulan selama 5 bulan je dah bernilai rm222! (Ini tak termasuk pendapatan bulanan untuk yang buat bisnes.)

Ini cuma faedah kesetiaan kami jadi customer yang beli produk utk nak pakai sahaja pun dah mencecah sehingga rm1057!”

Sekiranya anda berminat menjadi Shopping Club Preferred Customer, sila hubungi Kidin 0176486196. Untuk makluman anda hanya boleh menjadi Preferred Customer by invitation only.

Sila berikan Nama penuh, email address dan no. hp untuk kami hantarkan invitation message.

Atau daftar minat anda untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Pelan ganjaran Program Preferred Customer Shopping Club di bawah: