Go Through the Doorway

Hari ni kidin nak share nasihat dari Eric Worre mengenai salah faham terbesar di dalam Network Marketing. Ramai orang mengadu apabila mereka daftar ahli baru, ahli itu tak buat apa-apa. Mereka mengharapkan ahli baru itu untuk bergerak sendiri dan menjadi top distributor, tetapi ahli baru tetap tidak berbuat apa-apa. Lihat dan dengar video ini:

Continue reading

Advertisements

Day 2 MXB Melbourne Visit – Yarra Valley

Hari ke 2 bermula dengan menaiki tram ke city dan menunggu tour minibus di depan Adina Hotel Melbourne. Mr Colin May, the owner of Melbourne Australia Tours, yang drive minibus hari ini. Kumpulan kecil jer, ada 4 orang Australian dari Brisbane join tour bersama kami ke Dandenong Ranges and Yarra Valley.

Continue reading

Day 1 MXB Melbourne Visit

Pada 28 October 2016, kami bertiga berkesempatan bercuti di Melbourne selama seminggu. Kami menaiki pesawat Air Asia jam 10.10 am dan tiba di Tullamarine Melbourne Airport jam 9 pm.  Masuk Australia kena ada visa. Boleh dapatkan di website Electronic Travel Authority. Kos perkhidmatan visa online ni AUD20 seorang, tetapi kalau nak lebih murah boleh jer google di internet travel agent yang buatkan untuk anda semurah RM30.

Continue reading

Pelan Ganjaran Binari

Pelan ganjaran atau pampasan yang paling banyak disalah faham di dalam Network Marketing¬†adalah – Pelan Binari. Jika dikendalikan dengan betul, pelan ini adalah satu contoh klasik program ‘orang membantu orang’. Sistem ganjaran binari adalah sistem yang paling mudah untuk digunakan bagi sesiapa sahaja untuk membina dan mengembangkan perniagaan Network Marketing mereka. Berikut adalah beberapa sebab mengapa.

Menurut statistik diterima secara meluas, pengedar Network Marketing secara purata akan menaja 2.7 orang. Dalam Binari, anda hanya membina 2 kaki atau pasukan sebagaimana Binary bermakna 2. Jika pengedar hanya boleh membawa masuk 2 orang dan mengajar mereka untuk melakukan perkara yang sama, mereka boleh mencapai kejayaan.

Continue reading

3 Langkah untuk membina jaringan bisnes yang berjaya

Pernahkah anda tertanya-tanya mengapa hanya beberapa orang sahaja dapat membina sebuah organisasi Network Marketing yang berjaya. Adakah anda ingin membina satu juga? Membina perniagaan Network Marketing yang berjaya adalah impian semua Network Marketer yang berpengalaman dan yang baru.

Ikut 3 langkah mudah di bawah:

Langkah# 1: Gunakan Produk Anda – Langkah yang selalu diabaikan oleh ramai orang

Kejayaan dalam Network Marketing memerlukan anda, pengedar, seharusnya menggunakan produk anda. Gunakan produk anda dan konsisten dengannya. Banyak Network Marketer mengabaikan langkah yang sangat penting ini, dan ini merugikan mereka.

Gunakan produk anda dan sentiasa teruja dengan menggunakannya. Jika tidak, setiap usaha untuk membuat pemasaran rangkaian wang akan menjadi sukar untuk anda.

Continue reading

vken success

Jangan Risau – Anda cuma perlu 2 orang yang hebat sahaja

Memang menjadi perkara biasa apabila anda pertama kalinya menceburi bidang Network Marketing atau MLM berasa bimbang untuk mencari beratus-ratus orang , untuk dapat membina rangkaian yang besar dan berjaya. Ini sebenarnya tidak benar.

Bertenang dan ambil nafas dalam-dalam kerana kidin mempunyai beberapa berita yang baik untuk anda. Anda hanya perlu untuk membina satu pasukan yang mempunyai 2 orang yang hebat. Itu sahaja.

Anda tidak perlu beratus-ratus orang . Anda boleh menjadi sangat berjaya dengan hanya 2 orang . Biar kidin jelaskan.

Continue reading

27 Tip Memasarkan Bisnes Anda Secara Online

Ramai kawan-kawan kidin yang baru memulakan bisnes untuk mencari pendapatan tambahan. Di sini kidin kongsikan 27 tip memasarkan bisnes anda secara online.

1. Optimumkan Perniagaan Anda untuk berada di dalam ranking tertinggi Enjin Carian
Ramai orang menggunakan Search Engine terutamanya Google untuk mencari produk atau perkhidmatan terbaik. Jadi sekiranya anda ingin mempromosikan bisnes secara online, anda mesti mengetahui tentang SEO (search engine optimization). Samada anda mempelajari tentang SEO atau mengupah pakar SEO untuk menjadikan informasi bisnes anda berada di antara teratas di dalam Enjin Carian.

vken seo

Continue reading

FAQ Vken

1. Apakah keistimewaan Stokin Vken?

Semua produk vken mengandungi Mineral Sinaran Inframerah Jauh, Ion Negatif Tourmaline, Germanium, Titanium dan Arang buluh putih yang dianyam di dalam benang menggunakan teknologi NANO dan jahitan 3D. Sinaran inframerah jauh mempunyai pelbagai manfaat kesihatan seperti melancarkan pengaliran darah, memberi tenaga, mengurangkan kesakitan dan membuang toksik dalam badan.
Rujukan : Far Infrared Radiation (FIR) – Its Biological Effects and Medical Applications.

Continue reading