Shopping Club – Anuar Awang

Melaleuca

Di mana anda selalu berbelanja untuk barang keperluan rumah anda? Kedai runcit, Giant, Tesco? Adakah anda dibayar dan diberikan pelbagai ganjaran setiap bulan, bila anda berbelanja dengan mereka? Jika jawapannya tidak, ada berita gembira untuk anda!

Terdapat satu Shopping Mall yang sangat hebat menawarkan 350+ barang keperluan, dimana anda akan dibayar dan diberikan pelbagai ganjaran setiap bulan jika anda hanya menukar jenama dan kedai ke Melaleuca Shopping Club!

Tidak seperti syarikat lain, Melaleuca mengeluarkan, memasarkan, dan mengedarkan produknya sendiri. Dengan menghapuskan orang tengah dan kos lain seperti pengiklanan, pengedaran, dan sebagainya, Pasaraya ini boleh melakukan lebih lagi dengan ringgit ini. Ini bermaksud mereka boleh menggunakan penjimatan ini dengan cara memberi manfaat kepada pelanggan mereka

Produk berkualiti

Lebihan ringgit tersebut digunakan ke arah membeli bahan-bahan yang lebih baik, lebih berkesan, dan lebih semulajadi. Bahan-bahan yang lebih baik menghasilkan produk yang lebih baik.

Dan mereka berikan kembali kepada pelanggan mereka dalam bentuk perkongsian pendapatan. Syarikat memberi ganjaran kepada anda apabila anda merujuk orang lain untuk membeli belah.

Selama lebih daripada 35 tahun sejarahnya, Melaleuca telah membayar lebih dari USD5 bilion kepada pelanggannya hanya untuk merujuk pelanggan lain! Puluhan ribu pelanggan menerima cek daripada syarikat ini setiap bulan.
Anda hanya perlu buka akaun Shopping Club. Dan anda boleh shopping secara online, call toll free number atau walk in di Pasaraya mereka di Bangsar, Penang, Johor Bahru, Kuching, Kota Kinabalu dan Singapore.

Faedah Hebat sebagai Pelanggan Istimewa:

 1. Produk2 keperluan harian berkualiti tinggi dari bahan2 semulajadi dan mesra alam.
 2. Boleh cuba dulu kerana ada 90 hari MONEY back guarantee. Jika anda tak suka,boleh tukarkan dengan barang lain atau pulangkan duit semula.
 3. Boleh dapat diskaun 30-40% utk semua produk
 4. Dapat lagi diskaun 10%-30% promosi setiap bulan.
 5. Hadiah bermusim percuma 4 kali setahun (bernilai RM250 x 4 = RM1000) (Bergantung pada terma dan syarat)
 6. CASH INCOME bila keluarga dan kawan2 buka akaun shopping club preferred customer dan shopping.
 7. Loyalty VIP boleh dapat:
  • lagi diskaun 25% produk terpilih
  • 2 lagi produk tahunan percuma
  • Rebet 10% bagi pembelian sebelum setiap 15hb
  • Diskaun eksklusif produk baru
 8. Faedah Tambahan – Dapat satu produk percuma setiap bulan selama 5 bulan bernilai RM216.00

Kami ingin mengajak anda mencuba program Shopping Club ini selama 6 bulan dan sekiranya anda tidak berpuas hati, anda tetap ada 90 hari Money Back Guarantee. Tetapi kami pasti anda akan tertarik dengan kualiti produk dan keistimewaan status Pelanggan Istimewa (Preferred Customer).

Sekiranya anda berminat menjadi Shopping Club Preferred Customer, sila hubungi Anuar Awang 019-4106625. Untuk makluman anda hanya boleh menjadi Preferred Customer by invitation only.

Sila berikan Nama penuh, email address dan no. hp untuk kami hantarkan invitation message.