About Me

Irda, Aira dan Kidin di Kota Melbourne.

Kidin diperkenalkan dengan syarikat Melaleuka pada 31 Julai 2020 ketika rakan lama di dalam bidang Networking iaitu En Lizaimi datang beraya dan menceritakan kehebatan syarikat tersebut. Kidin nampak peluang perniagaan ini mempunyai konsep yang relevan dengan masa sekarang.

Shopping Mall Melaleuca yang sangat hebat menawarkan 350+ barang keperluan, dimana anda akan dibayar dan diberikan pelbagai ganjaran setiap bulan jika anda hanya menukar jenama dan kedai ke Shopping Mall ini!

Anda hanya perlu buka akaun Shopping Club. Dan anda boleh shopping secara online, call toll free number atau walk in di Pasaraya Bangsar, Penang, Johor Bahru, Kuching. Kota Kinabalu dan Singapore.

Sekarang Kidin lebih kepada membantu rakan-rakan network menjana pendapatan, memberi idea dan cadangan untuk mengembangkan network mereka. Kami juga mengadakan seminar Peluang Perniagaan Melaleuca di Kuala Lumpur, Seremban, Melaka, Johor Bahru dan Tawau untuk memberi penerangan kepada rakan-rakan bisnes yang baru.

Anda boleh juga menghubungi Kidin di +60176486196 atau email kidinsam@gmail.com untuk mendapatkan maklumat menjadi Pelanggan Istimewa Melaleuka.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s