About Me

Irda, Aira dan Kidin di Kota Melbourne.

Kidin diperkenalkan dengan syarikat Volten pada Feb 2021 ketika rakan lama di dalam bidang Networking menceritakan kehebatan syarikat tersebut. Kidin nampak peluang perniagaan ini mempunyai konsep yang relevan dengan masa sekarang. Sebelum ini kidin telah bergiat lama dalam syarikat networking lain yang tidak kurang hebatnya. Kali ini syarikat Volten menawarkan sistem netcommerce yang menggunakan platform networking dan ecommerce.

Syarikat Volten kini mempunyai 5 produk hebat yang berasaskan ekstrak Halia Hitam berkualiti tinggi. Di dalam masa terdekat pihak syarikat akan memperkenalkan produk susu dengan khasiat halia hitam dan herba lain.

Sekarang Kidin lebih kepada membantu rakan-rakan network menjana pendapatan, memberi idea dan cadangan untuk mengembangkan network mereka. Kami juga mengadakan seminar Peluang Perniagaan Volten di Kuala Lumpur, Seremban, Melaka, Johor Bahru dan lain-lain bandar untuk memberi penerangan kepada rakan-rakan bisnes yang baru.

Anda boleh juga menghubungi Kidin di +60176486196 atau email kidinsam@gmail.com untuk mendapatkan maklumat menjadi Agent Volten International.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s