About Me

Irda, Aira dan Kidin di Kota Melbourne.

Kidin diperkenalkan dengan produk Vken dari MXB pada pertengahan tahun 2013. Pada mulanya tidak percaya produk vken dapat membantu kesihatan memandangkan Kidin mempunyai latar belakang pendidikan perubatan, tetapi mulai percaya akan kehebatan teknologi Far infrared rays setelah melihat kesihatan ibu yang mengalami darah tinggi dan ahli keluarga lain yang bertambah bail. Selang beberapa bulan Kidin pula menjadi mobile stokist untuk product vken dan kini rangkaian Kidin telah berkembang ke seluruh Malaysia, Singapura dan beberapa bandaraya di Indonesia.

Sekarang Kidin lebih kepada membantu rakan-rakan network menjana pendapatan, memberi idea dan cadangan untuk mengembangkan network mereka. Kami juga mengadakan seminar Peluang Perniagaan MXB di Kuala Lumpur, Seremban, Melaka, Johor Bahru dan Tawau untuk memberi penerangan kepada rakan-rakan bisnes yang baru.

Anda boleh juga menghubungi Kidin di +60176486196 atau email kidinsam@gmail.com untuk mendapatkan maklumat atau membeli produk MXB.

officeMaxgaba International Holdings Sdn Bhd (2008), yang terletak di Taman Danau Desa, Kuala Lumpur  pada awalnya terkenal dengan produk penstabil voltage kereta, i-charge yang pernah memenangi pelbagai anugerah kecemerlangan. Kini MXB mengeluarkan pelbagai jenis pakaian Far Infrared Rays Vken dengan menggunakan teknologi nano yang dipatenkan demi memberi manfaat maksimum dan memuaskan hati pelbagai keperluan pelanggan. Maklumat lanjut mengenai syarikat MXB International boleh didapati dari laman web http://www.mxb2u.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s