vken success

Jangan Risau – Anda cuma perlu 2 orang yang hebat sahaja

Memang menjadi perkara biasa apabila anda pertama kalinya menceburi bidang Network Marketing atau MLM berasa bimbang untuk mencari beratus-ratus orang , untuk dapat membina rangkaian yang besar dan berjaya. Ini sebenarnya tidak benar.

Bertenang dan ambil nafas dalam-dalam kerana kidin mempunyai beberapa berita yang baik untuk anda. Anda hanya perlu untuk membina satu pasukan yang mempunyai 2 orang yang hebat. Itu sahaja.

Anda tidak perlu beratus-ratus orang . Anda boleh menjadi sangat berjaya dengan hanya 2 orang . Biar kidin jelaskan.

vken success

Sebab mengapa anda hanya memerlukan 2 orang adalah kerana “Compounding” yang merupakan salah satu faedah terbesar Network Marketing. Anda hanya perlu membantu pasukan anda melakukan perkara yang sama seperti anda, maka perniagaan anda akan berkembang dan compounding secara semulajadi..

Ini apa yang akan berlaku kepada perniagaan anda jika setiap orang membina sebuah pasukan dua orang.

vken 2 by 2

Dengan lebih daripada 1000 orang dalam rangkaian anda , anda kini bebas dari segi kewangan. Semudah itu sahaja.

Sekarang fikirkan, jika anda memberikan perniagaan ini 100% daripada usaha anda, lama-kelamaan bolehkah anda membina satu pasukan yang terdiri dari 2 orang?

Untuk makluman di Kuala Lumpur sahaja terdapat lebih 1,700,000 orang. Terfikirkah anda mungkin terdapat 2 orang berminat ingin memiliki perniagaan mereka sendiri? Ia memang benar-benar mudahkan?

Halangan terbesar yang menghalang anda, adalah anda sendiri. Sehingga anda percaya bahawa model perniagaan boleh berlaku dan ia benar-benar mudah, ia tetap menjadi sukar bagi anda. Ini semua bergantung kepada minda.

Di MXB kami mempunyai budaya membantu rakan-rakan niaga meyakinkan lebih ramai orang untuk memahami Network Marketing. Sekiranya anda bercakap dengan 100 orang anda tentunya akan mempunyai pasukan anda.

Ini yang ingin kidin tekankan. Bina pasukan 2 orang yang hebat anda. Lihat bagaimana sebuah syarikat Network Marketing memberi ganjaran kepada anda apabila anda mempunyai pasukan 2 orang yang hebat.

Kidin Sam +60176486196
kidinsam@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s