FAQ Vken

1. Apakah keistimewaan Stokin Vken?

Semua produk vken mengandungi Mineral Sinaran Inframerah Jauh, Ion Negatif Tourmaline, Germanium, Titanium dan Arang buluh putih yang dianyam di dalam benang menggunakan teknologi NANO dan jahitan 3D. Sinaran inframerah jauh mempunyai pelbagai manfaat kesihatan seperti melancarkan pengaliran darah, memberi tenaga, mengurangkan kesakitan dan membuang toksik dalam badan.
Rujukan : Far Infrared Radiation (FIR) – Its Biological Effects and Medical Applications.

2. Bolehkah produk Vken dibasuh?

Ya. Produk vken boleh dibasuh dengan menggunakan serbuk pencuci dan dijemur di bawah cahaya matahari pagi. Elakkan dari menggunakan bahan peluntur (Chlorox) atau pelembut (softener) yang boleh mengurangkan kebersanan bahan2 di dalam produk vken.

cara mencuci

Stokin Vken tetap tidak berbau jika tidak dibasuh lama kerana ia mengandungi bahan nano perak yang boleh membunuh kuman dan juga arang buluh putih yang memberi bau keharuman.

3. Berapa lama kebersanan produk vken?

Bahan-bahan di dalam produk vken boleh bertahan di antara 5 – 7 tahun dan tetap memberi manfaat kesihatan. Anda digalakkan menjemur produk vken di bawah cahaya matahari pagi setiap 2 atau 3 hari untuk meningkatkan keaktifan bahan2 nano di dalam produk vken.

4. Saya berasa pening-pening setelah memakai stokin vken. Mengapa?

Sesetengah pengguna akan berasa tindak-balas balikan apabila memakai produk vken. Anda dinasihatkan membaca keterangan yang disertakan di dalam setiap kotak Vken.

tbalas

5. Bolehkan pesakit kencing manis yang teruk memakai stokin vken?

Kami mempunyai banyak testimoni pesakit kencing manis yang bertambah baik setelah memakai produk vken. Contohnya: Sepupu kepada rakan bisnes kidin ada mengalami penyakit kencing manis yang serius sehingga kakinya berlubang dan menjadi gelap. Darah tidak sampai hingga ke hujung kaki dan lukanya sukar sembuh. Luka pada tapak kakinya tidak sembuh selama hampir setahun.

Apabila Lenny memperkenalkan product stokin vken, kaki sepupunya mula berubah menjadi kemerahan selepas 2 hari kerana pengaliran darah telah menjadi lancar. Luka pada tapak kaki juga semakin sembuh dalam beberapa hari sahaja. Sila rujuk posting mengenai Diabetis di blog ini.

6. Apakah produk vken yang sesuai untuk pesakit angin ahmar (‘Stroke’)?

Saya galakkan pesakit stroke untuk memakai Stokin Vken, Wristlet dan juga Cap. Stokin melancarkan pengaliran darah keseluruh badan; wristlet membantu melancarkan darah ke jantung dan Cap memberi manfaat Far Infrared berterusan kepada otak.

7. Bagaimana jika saya ingin menjadi pengedar produk vken?

Kebanyakkan pengedar vken bermula dari menjadi pengguna dan menceritakan kebaikan produk kepada keluarga dan rakan-rakan sekeliling. Untuk menjadi Ahli MXB International (pengedar vken), anda hanya perlu membeli 1 set produk vken dengan nilai minima RM742 (contoh 4 pasang stokin vken RM742) dan memperkenalkan 2 orang rakan untuk menjadi ahli MXB. Lihat video di bawah:

Sila hubungi mobile stockist Kidin +60176486196 atau kidinsam@gmail.com untuk mendaftar sebagai ahli MXB.

Pelan Silver MXB
Pelan Silver MXB

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s