Testimoni Kejayaan seorang Nenek, Kak Yan di dalam MXB

Post kali ini kidin tujukan kepada Kak Yan, 65 tahun dan suami, Abang Yusuf, 71 tahun yang tidak jemu-jemu membantu rakan2 menjadi sehat bertenaga dan menjana pendapatan pasif bersama MXB.

kakyan2
Kak Yan dan Abang Yusof baru booking kereta untuk mengembangkan bisnes MXB mereka.

Kak Yan telah mula mengenali bisnes berasaskan Network Marketing sejak di usia muda lagi, tetapi tidak banyak merubah kehidupan mereka. Apabila beliau dikenalkan dengan produk Vken MXB 3 tahun lepas, kesihatannya kembali pulih dan beliau tidak henti-henti menceritakan kehebatan produk Vken kepada jiran, rakan-rakan mengaji di Surau dan juga sesiapa sahaja yang dijumpainya di kedai-kedai atau majlis keramaian. Maka tidak hairanlah, network beliau berkembang pesat kerana testimoni penggunaan produk vken yang hebat. Suami beliau, Abang Yusof merupakan pemandu lori mengangkut ayam sebelum berkecimpung di dalam bisnes MXB.

yan4
Istanbul, Turki
umrah2
Kak Yan dan Suami mengerjakan Umrah bersama Mat Jutawan Group
umrah
Kak Yan dan Suami di hadapan Kaabah

Berkat kegigihan bersama MXB, Kak Yan dan suami dapat mengerjakan Umrah dan menziarahi Istanbul pada bulan April 2015 dengan menggunakan pendapatan dari bisnes MXB.

Kidin mula mengenali Kak Yan pada pertengahan tahun 2013. Pada masa tu, kidin sempat merakamkan video ucapan Kak Yan di kelas taklimat mengenai MXB.

Pendapatan beliau kini melebihi RM10,000 seminggu berbanding 2 tahun lepas. Semoga Kak Yan dan suami diberikan kesihatan dan lebih banyak rezeki untuk membantu rakan-rakan dan anak-anak muda di luar sana meraih pendapatan bersama MXB International.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai VKen atau perniagaan MXB, sila hubungi Kidin 0176486196 atau email kidinsam@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s