Home

Pagi semalam waktu bangun pagi saya ada buat senaman sikit. Tiba2 kaki kanan terseliuh. Dan sakit dekat lutut saya. Tapi saya tetap bekerja 12 jam. Waktu balik dari kerja, lutus sakit dan rasa dah masuk angin. Saya letak stokin vken ni selama 45 minit. Lepas tu saya pakai di kaki masa tidur sampai pagi. Alhamdulillah … Continue reading Salmah Jahar

Salmah Jahar salmah

Kakak ipar saya, pengidap darah tinggi, kencing manis dan tengah dialisis buah pinggang. Dah sebulan guna stokin… Alhamdulillah bacaan darah tinggi turun je 119.. Gula 6… dan yang paling penting selepas dialisis, begitu bertenaga. Tidak seperti dulu.. terpaksa tidor sepanjang hari.

Salomi salomi

Saya memakai sangat menakjubkan sehingga sakit Gout saya tidak berulang lagi dan sakit-sakit kaki bila tidur malam sangat menyenangkan.. Alhamdulillah.

En Awang awamg

Pagi ni check BP… 110/70. Makan ubat pun tak ikut dose yang Dr. beri. Seminggu salam 2x je makan. Alhamdulillah… Mungkin penangan stokin, wristlet dsb. Dr beritahu bulan depan kalau maintain macam ni.. dah boleh kurangkan ubat.

Hj Zainal hjzainal

Anak saudara tersalah makan. Mata sebelah kiri bengkak macam kena tumbuk jer rupanya. sy pun menyuruhnya meletakkan stokin di mata yang bengkak. Alhamdulilla.. selepas 2 jam… bengkak di mata susut dengan izinNya.

Fazilah Abu bengkak

Saya nak buat perkongsian episod pertama perjalanan kimoterapi anak saya. Saya baru dgn vken …pd 7/7/2016. Terkini saya berikan anak saya pakai v dream dan v pillow. Setakat ni Alhamdulillah dgn kimoterapi yg dilalui brbanding pengalaman saya sebelum ini. Selera semasa kimo kali ni bertambah dan berat badanpun bertambah dpd 40 kpd 42kg. Dulu bila … Continue reading DS Zaleha

DS Zaleha img-20161005-wa0001

This slideshow requires JavaScript.

pasiveincome2

ADAKAH ANDA MASIH MENCARI PELUANG TERBAIK UNTUK MENJANA PENDAPATAN PASIF?
Kini anda telah menjumpai website Newkidin.com di mana kami memberi suatu peluang untuk anda menjana pendapatan pasif lumayan dengan menggunakan platform MaxGaba International Trading Sdn Bhd, bermodalkan produk terapi Far Infrared Vken. Anda akan terus menikmati pendapatan pasif apabila jaringan anda berkembang dengan sendirinya, tanpa perlu pembelian ulangan (‘maintenance’). Inilah peluang untuk anda menghabiskan masa bersama keluarga dan melakukan aktiviti yang anda idamkan selama ini. Saksikan pelan ganjaran MXB…

officeMaxgaba International Holdings Sdn Bhd (2008), yang terletak di Taman Danau Desa, Kuala Lumpur  pada awalnya terkenal dengan produk penstabil voltage kereta, i-charge yang pernah memenangi pelbagai anugerah kecemerlangan. Kini MXB mengeluarkan pelbagai jenis pakaian Far Infrared Rays Vken dengan menggunakan teknologi nano yang dipatenkan demi memberi manfaat maksimum dan memuaskan hati pelbagai keperluan pelanggan. Info Produk i-Charge…
vken33Vken Far infrared clothing diperbuat dari fiber khas yang mengeluarkan sinaran inframerah jauh (FIR) dengan jarak gelombang berfaedah  8 – 15 mikron pada kadar efektif 94%. Tenaga sinaran ini mudah diserap oleh badan kita dan dapat memberi berbagai faedah yang bermanfaat. Pakaian Vken melancarkan pengaliran darah, mempertingkatkan pertukaran oksigen dan nutrien di dalam sel-sel darah, menyingkirkan toksin, mengurangkan sakit dan meningkatkan fungsi imun badan. Info Vken dan harga
leader3Bagaimana untuk berjaya di dalam Bisnes Network Marketing?
1. Boleh dilatih. Network Marketing adalah bisnes duplikasi. Mereka yang telah berjaya akan berkongsi rahsia kejayaan mereka, dan anda hanya perlu mendengar dan buat apa yang mereka beritahu. Selanjutnya…
bophq3Kami menyediakan latihan dalam bentuk taklimat/ seminar. Jadual Taklimat…Anda juga boleh mempelajari mengenai Peluang Perniagaan MXB dari ‘slide presentation’ yang disediakan oleh leader kami untuk ahli-ahli baru.
Info Newkidin’s Distributor Training…

newkidonlineregister4 vkenbynewkidapp2 mxblogin3 photoimage

Kami juga ingin mengajak anda menjadi pengedar MXB dengan membeli 1 set produk dan memulakan perjalanan hidup anda untuk mendapat bonus hari-hari bersama MXB.

Untuk Keterangan Lanjut atau mendapatkan harga promosi bagi pembelian campuran produk pakaian FIR Vken (minima RM742.00), sila hubungi:

kidincontact